Vi lager logo for deg

Innledning

Det er veldig mye å tenke på når du skal starte din egen bedrift, eller når du skal inn i nye markeder. Internettsider er en av de aller viktigste sidene ved oppstart av en bedrift, men også for hvordan bedriften ruller fremover. Hva som passer din bedrift best kommer veldig an på hva du driver med. Er du en bedrift som selger våpen, eller er du en bedrift som ikke selger et fysisk produkt, men kanskje mer enn virtuell produkt – trenger du ulike ting.

Spillselskaper selger underholdning som sitt produkt. Når du selger underholdning er det viktig at du selger et produkt som faktisk underholder. Hva er det som gjør at du er underholdt er et spørsmål som er verdt å stille seg selv når du starter innenfor denne bransjen. Hva som skal til for å bli underholdt er også ganske greit å vite. Når du vet dette og begynner å se på hva som passer deg best er det greit å starte med et par enkle ting, som hva slags internettside du har eller hva slags logo og slagord du følger. Det finnes utrolig mye nyttig innenfor dette, og vi er her for å hjelpe deg med å nå dine mål. Mål måles ofte i salgstall, så våre kunder er mer enn ofte opptatt av at de kjøper et produkt som øker deres salgstall.

Slagord

Når du starter din egen internettside eller din bedrift har sin side, så er det viktig at din side gjør det bra. Du må få folk til å se på siden din og til å like siden din. Hvordan din side er og hvordan noen kan like siden din best mulig er ved et par smarte grep, i tillegg til alt mulig annet. En av de smarte tingen er å ha en god logo og et godt slagord.

Hva er egentlig et slagord? Et slagord er ofte et par ord eller noe annet som gjør at folk husker ditt produkt. Har du et godt slagord kan det være at folk faktisk husket slagordet og hvilken bransje du er i uten at de husker deg. Nike er veldig kjent for sitt slagord som er Just do it. Det er veldig enkelt å huske og gjør at folk trekkes mot dette ordet når de ser det eller gir assosiasjoner om det når de ser noe som ligner på det. Kort setning eller et par ord med et klart budskap er viktig her.

Logo

Når du har et slagord på plass kan det også være greit å ha en logo. En logo kan være så mangt. Ser du på andre selskaper og hva de driver med så er det viktig at det finnes gode logoer med klare farger og et symbol. Selve symbolet i midten er trenger ikke være avansert eller noe spesielt komplisert. Ser vi på de kjente merkene vil du se at det kreves lite for å bli et godt merke når det kommer til selve utformingen. Ser på Nike eller Apple. Begge disse har veldig enkle logoer, som gjør at vi husker dem veldig lett.

Hvilken logo du trenger avhenger litt av industri, men samtidig å gjøre det ikke det. Et eple og datamaskiner er ikke helt opplagt. Driver du et selskap som selger underholdning eller spill på nett kan det være mye forskjellig som passer deg og din bedrift.